Noe du lurer på? Ring Knut: 932 57 561

Noe du lurer på? Ring Knut: 932 57 561

Hverdagslydighetskurs + personlig trener
Personlig oppfølging og felles kurskvelder
Felles kurskvelder
 • Mandager kl 1800-1930
 • 8 kurskvelder / 1 kurskveld i uken
 • Kursplass på Greåker / Sarpsborg
Personlig trener
 • Dagtid, kvelder eller helger
 • Ubegrenset antall timer, så mange du trenger
 • Kursplass på Greåker / Sarpsborg
Pris: 2500,-
Begynn allerede i dag!
Fyll inn skjema under og du får umiddelbart tilgang til et bookingskjema hvor du enkelt bestiller din første time med instruktør. Etter første time er du klar til å begynne med felles kurskvelder. 
Hvorfor personlig trener?
Hundekurs betyr for de fleste en kursplass med mange hunder, og en instruktør som som flyr mellom alle ekvipasjene og raskt hjelper til med øvelsene. I beste fall får du lurt inn et spørsmål før instruktøren haster videre. Igjen sitter du kanskje med flere ubesvarte spørsmål. 

Med en personlig trener får du ikke bare svar på alt du og hele familien lurer på, men treningen kan tilrettelegges etter din families ønsker og behov. Du bruker tiden effektivt og får raskere resultater. 

En personlig trener vil ha full fokus på din hund og familie og legge til rette treningen og vil sørge for at dere lykkes med treningen. Du vil også få en instruktør som kjenner din hund godt, som vil kunne hjelpe deg også endt kurs.
Praktisk om hverdagslydighetskurset
Er det ting du ønsker var annerledes med hunden din? Enten den drar i båndet, blir tullete når dere møter andre hunder eller du er redd for å ha den løs fordi den ikke kommer når du roper? Du trenger ikke ha det sånn. Vi hjelper deg med det du trenger hjelp med. 
 # 1 - Reserver time
Etter påmelding får du en mail med praktisk informasjon om kurset. Her er det en link til et skjema hvor du enkelt velger tid for første time med instruktøren. Du finner garantert en tid som passer for hele familien. Vi anbefaler at hele familien blir med, ihvertfall den første gangen.  
# 2 - Møt instruktør
Første time vil ta ca en time hvor vi kartlegger behovet for videre trening. Ha gjerne et familiemøte på forhånd og noter alt dere lurer på. Vi starter også praktisk trening og går blant annet gjennom de første trinnene med blant annet innkalling og båndtrening. 
# 3 - Kurskveld
Etter første møte med instruktør blir dere med på felles kurskveld. Her vil vi gå videre med øvelsene du har begynt med, og vi jobber spesielt med øvelser hvor det er lurtmed distraksjoner - som passeringstrening, innkalling, oppføre seg pent rundt folk osv. 
Hvem vil være din instruktør
Hei! Jeg heter Knut, og jeg vil være din instruktør på kurset. I 17 år har jeg jobbet fulltid med hunder, og hjulpet tusenvis av hundeeiere til en enklere hverdag. 

Jeg har en lang rekke med kurs, men det er i stor grad erfaringen min med så mange hunder jeg er stolt av, og som gjør at jeg med sikkerhet kan si jeg kan hjelpe deg med valpen og gi dere den gode starten. 

Etter å hjulpet så mange hundeeiere gjennom alle disse årene, vet jeg hva du bør fokusere på. 

Velkommen til kurs.
Hva kan vi hjelpe deg med?
Vi hjelper deg med det du trenger hjelp med. Et antall ferdigheter har vi som basis, men du kan i stor grad utforme treningen som det passer deg. Det vi garanterer er at du skal få en sosial hund som går pent i bånd og kommer når du roper, ikke hoppe på folk den møter og kunne de vanlige kommandoene. Under ser du en liste over noe av det vi kan hjelpe deg med. 
 • Gå pent i bånd
 • Komme når du roper
 • Vanlige kommandoer
 • Hilse pent på folk
 • Være alene hjemme
 • Sosialisering
 • Passere hunder 
 • Hundens språk
 • Riktig aktivisering
 • Vente på lov før ut døra
 • Ikke stjele fra bordet
 • Ikke grave i hagen 
 • Ikke hoppe opp i sofa
 • Ikke bjeffe 
 • Ikke spise bæsj
Vil du også ha en super familiehund?
Det begynner nå.. meld deg på kurs i dag, og du kan få hjelp av instruktøren i løpet av kort tid. 
Men vent, det er enda mer!
Inkludert vil du også få:
 • Komplett nettkurs, verdi 2250,-
Dette vil du kunne brukes som en referanse eller kurskompendium underveis i kurset. Du vil finne instruksjonsfilmer til alle øvelsene vi er gjennom i løpet av kurset, samt enda flere du kan gjøre på egenhånd. Du finner også skritt for skritt instruksjoner du kan skrive ut. Du vil få tilgang til nettkurset 6 mnd etter kurset er ferdig. 
 • Tilgang til lukket facebookgruppe
I denne gruppen vil du kunne stille instruktøren spørsmål, diskutere med de andre kursdeltakerene, dele bilder og filmer osv. Det er av og til godt å se at også andre har de samme utfordringene. 
FAQ - vanlige spørsmål og svar
Når kan vi egentlig starte med kurset?
Når du har registrert deg til kurset får du en mail med informasjon om hvordan du reserverer din første personlige time med instruktøren. Etter første time kan du bli med på felles kurskvelder. 
Hvordan betaler vi kurset?
Når du har registrert deg for kurset vil du umiddelbart motta en hyggelig mail med praktisk informasjon. Her er det også beskrevet hvordan betalingen kan gjøres. Det er flere muligheter, enten du ønsker å betale på nett, vipps, til konto eller rett og slett kontant når vi treffes første gang. 
Bruker dere straff på kurset? 
Gjett om! Vi bruker mye straff. Straff er utrolig effektivt når det gjøres på riktig måte. Måten vi straffer er at hunden ikke får gjøre som den vil. F.eks hvis hunden din drar mot en annen hund, får den ikke hilse på hunden i det hele tatt. Bjeffer hunden din i hagen, tar vi den inn. 

Vi bruker aldri og under noen omstendigheter vold eller trusler hos Familiehunden. Vi belønner (gir hunden det den vil ha) og vi straffer (fjerner det hunden vil ha), noe som er en effektiv og hyggelig måte å trene hunden på som også gir gode og varige resultater. 
Er det noe spesielt utstyr vi trenger for kurset?
Hvis du ikke allerede har det, anbefaler vi at du kjøper en langline på 15 meter, samt en sele. 
Copyright © 2017 familiehunden.no All Rights Reserved.